Overnachten

Geen zin in file of maak je er graag een weekendje Edingen van? Wij hebben aan je gedacht! Met deze hoteldeals overnacht je met korting in de omgeving van het park.

Auberge Le Vieux Cedre

website

De Vieux Cèdre, een emblematisch etablissement in Enghien sinds 1958, heeft de decennia overleefd en zichzelf opnieuw uitgevonden met behoud van zijn authentieke charme.

Het restaurant en zijn smakelijke en gulle Libanese keuken laten u reizen tijdens een maaltijd in een elegant en warm kader.
In onze taverne kunt u ook genieten van het emblematische kader van de Vieux Cèdre bij een koffie of een cocktail, vergezeld van een van onze zoete Libanese tapas.

Het hotel grenst aan het Parc d'Enghien en biedt warme en comfortabele kamers om de ervaring van de Nuits Lumineuses voor een nacht te verlengen.
Ter gelegenheid van dit evenement biedt de Auberge du Vieux Cèdre u een speciaal tarief van 110 euro voor een tweepersoonskamer en 94 euro voor een eenpersoonskamer (ontbijt inbegrepen).

Aanbod alleen geldig op onze website met de promotiecode "CEDRE" (tabblad hotel < "boek uw verblijf") of e-mail naar info@levieuxcedre.be


BOEK NU MET KORTING
No items found.